Snedker med bæredygtige træløsninger efter mål

Design dit eget unikke møbel sammen med os

Er du på udkig efter en træreol, der passer perfekt ind i dagligstuen? Eller drømmer du om at indtage dine måltider ved et velopdækket plankebord i eg? Så er det en professionel snedker, du skal have fat i.

Hos Brandbjerg Savværk laver vi plankeborde og så videre efter specialmål, så de bliver lige præcis, som du gerne vil have det. Vi arbejder også for private kunder i Jelling, Vejle, Horsens og omegn, men har du en opgave til os et andet sted, er du selvfølgelig velkommen til at give os et kald.

Derfor skal du vælge en snedker

Fordelene ved at vælge vores snedkeri er, at vi producerer bæredygtige træløsninger i alle bredder og tykkelser.

Vi er alle uddannede snedkere, som brænder for vores fag. Derfor tager vi altid imod specielle udfordringer med et smil på læben.

Det kan for eksempel være, du leder efter en reol, som passer ind i hullet i stuevæggen, eller at du skal bruge nogle ekstra store terrassebrædder til dit eget byggeprojekt. Den fikser vi – så længe det er menneskeligt muligt at udføre, så giver vi os i kast med din opgave.

Derudover udfører vi selvfølgelig snedkerarbejde med 100 % dansk naturtræ. Vi er altså både din fleksible og bæredygtige snedker.

Kontakt vores snedkerfirma og få en pris

Hos Brandbjerg Savværk laver vi kort sagt alt det, du ikke kan købe nede i dit lokale byggemarked. Det er specialbygget, det er dansk, og det er god kvalitet for alle pengene.

Hvis du vil høre mere om vores forskellige træløsninger og priser, så kontakt os i dag og lad os tage en uforpligtende snak. Vores snedkermester står klar til at give dig et tilbud, lige så snart vi ved mere om din opgave. 

Har du brug for hjælp?

Vores kompetencer spænder bredt og vi brænder for at hjælpe dig, hvorfor du altid er velkommen til at kontakte os for yderligere spørgsmål.

Hos Brandbjerg glæder vi os til at høre fra dig.

Så benyt nedenstående formular, så vender vi retur snarest.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Brandbjerg Savværk A/S​

​Brandbjergvej 10, 7300 Jelling

Klik her for rutevejledning

 

Telefon: +45 40 20 13 46

E-mail: info@bsav.dk

Brug for en specialist?

Kontakt os i dag!

+45 40 20 13 46