Kalmarbrædder i bæredygtigt træ

Bevar det naturlige look

Skal du have bygget et sommerhus eller et legehus, og leder du efter de helt rigtige brædder til formålet? Hvis du gerne vil bevare det rustikke naturlook i dit kommende byggeprojekt, så er det kalmarbrædder, du skal have fingrene i.

Hos Brandbjerg Savværk tilbyder vi kalmarbrædder på alle mål i de danske træsorter eg, lærk og douglasgran. Vi har base i Jelling tæt på Vejle og Horsens, hvor vores uddannede snedkere står klar til at hjælpe dig.

Hvad er kalmarbrædder?

Kalmarbrædder er brædder, der er skåret i skiver på langs af træstammen. Man kan se barken på begge sider af brættet, hvilket giver et råt og naturligt udseende.

Brædderne bliver typisk brugt som beklædning til for eksempel legehuse, sommerhuse, stalde, hegn eller hytter. De kan også bruges til at lave bænke og borde til brug ude i naturen.

Alle vores brædder kommer fra dansk og bæredygtigt naturtræ, og vi laver dem selvfølgelig i alle størrelser og tykkelser – så hvis du har nogle specielle ønsker, skal du endelig ikke tøve med at hive fat i os.

Få en god pris hos dit kompetente savværk

Der er mange muligheder, når det kommer til kalmarbrædder, uanset om det er lærketræ eller eg, der lokker. Vi ser frem til at høre om alle dine idéer og ønsker, så vi kan lave brædderne til dit næste projekt.

Kontakt vores savværk og få et tilbud i dag! 

Har du brug for hjælp?

Vores kompetencer spænder bredt og vi brænder for at hjælpe dig, hvorfor du altid er velkommen til at kontakte os for yderligere spørgsmål.

Hos Brandbjerg glæder vi os til at høre fra dig.

Så benyt nedenstående formular, så vender vi retur snarest.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Brandbjerg Savværk A/S​

​Brandbjergvej 10, 7300 Jelling

Klik her for rutevejledning

 

Telefon: +45 40 20 13 46

E-mail: info@bsav.dk

Brug for en specialist?

Kontakt os i dag!

+45 40 20 13 46