​Bålhytter til naturlige omgivelser

​Overvejer du at få lavet en bålhytte?

Hos Brandbjerg Savværk kan vi hjælpe dig med den helt rette bålhytte, der passer til de naturlige omgivelser. Vi kan levere din nye bålhytte, hvis du bor i eksempelvis Jelling, Vejle eller Billund.

Vi kan levere bålhytter både til:

  • Private
  • Institutioner
  • Boligforeninger
  • Kommuner

Vi finder frem til den rette løsning, der passer perfekt til dit behov. Det kan for eksempel være alt efter, om du ønsker en åben eller lukket bålhytte.

Kvalitetsmaterialer til dit nye bålhus

Vores bålhytter laves i lækre kvalitetsmaterialer. Du kan vælge imellem flere forskellige træsorter, alt efter hvad dine præferencer er. Du kan blandt andet vælge imellem:

Ikke nok med kvalitetsmaterialer laver vi også en samlet kvalitetsløsning, som både børn og voksne kan få glæde af i mange år. Med vores bålhytter kan du vælge, om du selv vil montere den, eller om vi skal hjælpe dig med det. På den måde kan du tilpasse det efter dine præferencer.

Skab en hyggelig stemning med din nye bålhytte

En bålhytte kan være en fantastisk måde at skabe en hyggelig stemning i naturen på. Det er et sted, hvor store og små kan mødes i flammernes skær og nyde hinandens selskab.

Vi står derfor godt, hvis du drømmer om at få en bålhytte.

Vi kan tilbyde konkurrencedygtige priser på vores bålhytter. Vi kan derfor sagtens finde en billig løsning, der passer til dit budget.

Vi kan lave et uforpligtende tilbud med en konkret pris på lige præcis den bålhytte, du drømmer om.

Kontakt os på telefon 40 20 13 46, eller skriv til os på info@bsav.dk

Firmaoplysninger​

Brandbjerg Savværk A/S

Brandbjergvej 10

7300 Jelling

​​

CVR: 33360789

Telefon: 40 20 13 46    

E-mail: info@bsav.dk

Skriv besked

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt