Få et massivt plankebord efter dine ønsker

Bring den nordiske stemning ind i hjemmet

Spisebordet er et af hjemmets vigtigste møbler – det er her, samtalerne flyder, når familien samles omkring et varmt måltid efter en lang dags strabadser. Men spisebordet er også et vigtigt element, når det kommer til din personlige indretning. Hos Brandbjerg Savværk producerer vi nye, massive plankeborde efter mål, så de passer ind i lige præcis dit hjem.

Et massivt plankebord er det populære valg for mange danske familier, da dets rustikke udseende er med til at skabe en hyggelig, nordisk stemning. Hvis det også er noget for dig, så tag fat i os. Vi har især mange kunder i og omkring Jelling, Vejle og Horsens.

Størrelser og træsorter for enhver smag

Der er mange muligheder, når det kommer til plankeborde, hvad enten du kunne tænke dig et spisebord, et sofabord eller noget helt tredje. Hvor stort skal det være? Hvilken træsort skal jeg vælge? Det er bare nogle af de spørgsmål, vi hjælper jer med at tage stilling til.

Det kan du vælge imellem:

  • ​Plankeborde i egetræ, asketræ eller douglasgran
  • ​Massive borde i enten én hel planke, to planker eller tre planker
  • ​Stålunderstel eller træunderstel
  • ​Oliering og overfladebehandling efter dine ønsker
  • ​Valgfri størrelse – et plankebord hos Brandbjerg Savværk har typisk en tykkelse på op til 50 m.m., men hvis du vil have et større bord, kan vi sagtens finde ud af det.

Bestil dit nye plankebord i dag

Når du køber et færdigt plankebord hos os, så siger du samtidig ja til at få et smukt stykke dansk naturtræ ind i dit hjem.

Vil du høre mere om vores produkter? Du er meget velkommen til at kontakte os for at få en uforpligtende snak og et godt tilbud. 

Har du brug for hjælp?

Vores kompetencer spænder bredt og vi brænder for at hjælpe dig, hvorfor du altid er velkommen til at kontakte os for yderligere spørgsmål.

Hos Brandbjerg glæder vi os til at høre fra dig.

Så benyt nedenstående formular, så vender vi retur snarest.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Brandbjerg Savværk A/S​

​Brandbjergvej 10, 7300 Jelling

Klik her for rutevejledning

 

Telefon: +45 40 20 13 46

E-mail: info@bsav.dk

Brug for en specialist?

Kontakt os i dag!

+45 40 20 13 46