Shelter-samlesæt til hyggelig overnatning i naturen​

​Overvejer du at få et shelter i haven eller et andet sted i naturen?

Hos Brandbjerg Savværk kan vi hjælpe dig med et shelter-samlesæt. Vi holder til i Jelling. Vi kan dog sagtens levere, hvis du bor i omkringliggende byer som Vejle og Billund.

Der er noget hyggeligt over en shelter. Det kan være en fantastisk måde at komme ud i naturen og vågne op til fuglesang på. Her får du virkelig mulighed for at overnatte ude under åben himmel, hvor du kan komme helt tæt på naturen. Er det noget, du drømmer om, kan vi hjælpe dig med et shelter-samlesæt.

Saml selv dit nye shelter, eller lad os stå for det

Når du vælger at få et shelter-samlesæt fra os, giver vi dig mulighed for selv at samle det. Der medfølger en udførlig brugervejledning, der gør det nemt for dig at samle den selv. Vi kan dog også tilbyde, at vi samler den for dig, hvis du foretrækker det i stedet. 

Når du får et shelter-samlesæt fra os, får du en kvalitetsløsning ud over det sædvanlige.

Vi har sørget for gode materialer, der gør det til et oplagt valg både for private og erhverv, der vil drage nytte af de fantastiske oplevelser, som et shelter kan medbringe. Med et shelter-samlesæt fra os får du en holdbar løsning, du vil blive rigtig glad for.

Lad os hjælpe dig med et shelter-samlesæt

Vil du prøve kræfter med at overnatte i naturen, kan vi hjælpe med det helt rette shelter-samlesæt. Du kan vælge imellem forskellige løsninger, der passer til dine præferencer.

Skal vi hjælpe dig med et shelter-samlesæt? Ring til os på telefon 40 20 13 46, eller skriv til os på vores e-mail info@bsav.dk.

​​

Firmaoplysninger​

Brandbjerg Savværk A/S

Brandbjergvej 10

7300 Jelling

​​

CVR: 33360789

Telefon: 40 20 13 46    

E-mail: info@bsav.dk

Skriv besked

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt